"pes - láska se čtyřmi tlapkami"
Navigace: K9znojmoNS > 2023 > Školení figurantů

Školení figurantů

Školení klubových figurantů a figurantů I.třídy

7. 5. 2023

lektoři: Radek Severin, David Polzer

Školení bude probíhat dle pravidel MSKS. Každý účastník je povinen si s sebou přivést psa, který je schopen plnit obranu dle zkoušky ZVV3 a IPO3. Je potřeba, aby adept měl na přezkoušení s sebou sportovní oblečení a obuv vhodnou na provádění fyzických testů a výstroj pro provádění praktické části figurování (figurantské kalhoty, vestu, sportovní obuv s protiskluzovou podrážkou, ochranný rukáv, obušek). Jestliže nebude figurant těmito náležitostmi dostatečně vybaven a nebude mít zajištěného psa na předvedení, nebude na toto přezkoušení připuštěn.

Přezkoušení se skládá ze tří částí:

1. Teoretická část – pohovor s rozhodčím z výkonu o činnosti figuranta v jednotlivých cvicích dle ZŘ a metody nácviku těchto činností

2. Ověření fyzické zdatnosti – běh na 1km (limit do 4:10), člunkový běh 10 x 10m (limit do 12 sec.), sed-led 40 opakování vkuse, kliky 22 opakování vkuse

3. Praktická část – předvedení práce figuranta svazovým figurantem, vysvětlení činností u jednotlivých cviků, praktická práce adeptů s poukázáním na klady a nedostatky předvedené činnosti.

 

Přihlášku na akci prosím vyplňte a ve scanu zašlete na emailovou adresu k9znojmoNS@sezam.cz  Vytištěný originál odevzdáte při registraci na začátku akce.

 

 
© k9znojmons.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma