"pes - láska se čtyřmi tlapkami"
Navigace: K9znojmoNS > 2018

2018

Začíná nový Kynologický rok!
 
Tak hurá do práce,
ať Vám i chlupáčům zdraví slouží.
S chutí do poslušnosti
a ať Vám to kousá.
 

​–

V tomto roce nás čeká významná kynologická akce - Klubová výstava vítězů německých ovčáků 2018, kterou spolupořádáme s Českým klubem německých ovčáků. Jde o výstavní akci celorepublikového významu a je nám ctí, že nám byla svěřena důvěra pro její organizování. Věříme, že akce proběhne k spokojenosti všech vystavovatelů a přinese jim  příjemné vzpomínky na jižní moravu a Znojmo.
 
 
Dále budou probíhat pravidelné tréninky - vždy v neděli v dopoledních hodinách. Naši členové skládají se svými psy výkonnostní zkoušky a účastní se kynologických závodů. Na základě spolupráce s našimi partnery připravujeme ukázky kynologických činností na dětské dny a další akce (např. Dny oživených pevností).
 
 
V měsíci říjmu pořádáme každoroční Oblastní výstavu NO Znojmo.
 
 
Kynologický rok uzavíráme tradičním klubovým závodem "o Martinskou husu"
 
 
Na tomto místě bychom rádi vyjádřili poděkování našim výcvikářům, kteří věnují svůj čas nejen výcviku vlastních psů, ale pracují také s každým jednotlivým členem klubu a zájemcem o výcvik. Předávají své rady a zkušenosti, kterými pomáhají při výchově správně socializovaných a ovladatelných psů. 
Velmi si vážíme práce každého z našich členů - pro klub jako celek. Vždy když se spolupodílíme se na organizaci výstavní či soutěžní akce a vytváříme tak kvalitiní zázemí pro různé kynologické činnosti a dobrý obraz činnosti našeho spolku.
 
 
A v neposlední řadě patří díky našim partnerům díky jejichž štědrosti může náš klub dobře fungovat, jsou jimi město Znojmo, AquaZOO a Rybí hnízdo.
Děkujeme.
 
pizap.com15419563651831.jpg
DSCN7761.JPG
 
© k9znojmons.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma