"pes - láska se čtyřmi tlapkami"
Navigace: K9znojmoNS > 2019 > Svod NO 2019 > zpráva o akci

zpráva o akci

Bylo nám velkou ctí, že jsme o slavnostním listopadovém víkendu mohli u nás ve Znojmě přivítat majitele a chovatele psů a fen plemene německého ovčáka na této jedinečné přehlídce jejich fyzických a procovních schopností. Jsme velmi rádi, že k prezentaci se dostavila většina přihlášených zvířat. I počasí se umoudřilo a věříme, že všichni zůčastnění nakonec odešli spokojeni.

Vlastní akci zahájili krátkým přivítáním zástupci ČKNO - pan Ing. Jiří Novotný (prezident ČKNO) a pan Ing. Karel Strouhal (ústřední poradce chovu ČKNO) - jim přináleželo také hodnocení předvedených zvířat po stránce typu konstituce a doporučení pro budoucí využití ve výběrovém chovu. Zkoušku povahy posuzoval MUDr. Jiří Tichý (ústřední poradce výcviku ČKNO).

Následovalo předvedení všech přítomných psů v předepsané zkoušce povahy - velký dík patří figurantům Pavlu Soukopovi, Davidovi Hanelovi a  Ing. Josefu Neužilovi  za skvělé výkony, které podtrhly prezentaci psů.

O záverečné vyhodnocení nejlepší dvacítky psů se postarali rozhodčí, nezapomněli jsme na hlas publika - věříme, že "divácká cena" udělala majiteli i psovi radost. Za velkou podporu děkujeme našim  partnerům a sponzorům, neboť díky nim odjížděli všichni ocenění nejen s drobným upomínkovým předmětem (dar Města Znojma), ale i s krmivem (dar firmy HUSSE) a lahvinkou dobrého vína z domácích zdrojů samozřejmě. 

Je naším přáním, aby se všem zúčastněným u nás vždy líbilo a doufáme zase v brzké shledání na dalších akcích.

 

PS: zbylé katalogy je možno si závazně objednat na emailové adrese - svodznojmo@seznam.cz - za sníženou cenu 250,- (cena je za katalog + poštovné)

 

Omluva

Při tvorbě katalogu došlo nedopatřením k chybě - správný katalogový list startovního čísla 75 je možno stáhnout na odkaze níže.

Omlouváme se za vzniké nedopatření majitelce.

DSCN8511.JPG
DSCN8470.JPG
DSCN8475.JPG
DSCN8556.JPG

Soubory ke stažení

svod_Guta_šejdová (1).docx
 
© k9znojmons.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma